V spletni trgovini Nanox najdete najrazličnejšo ponudbo prehrane za športnike. Športna prehrana mora biti varna in kvalitetna in prav na tem področju dajejo pri podjetju Nanox Nutriceuticals velik poudarek. Cilj podjetja je, da vsakemu posamezniku oziroma športniku ponujajo varne športno-prehranske dodatke, ki so seveda klinično preizkušeni in resnično delujejo, ter vam s tem pomagajo na poti do vaših ciljev. Športna prehrana mora biti narejena brez nevarnih kemičnih dodatkov, zato pri podjetju Nanox izdelujejo te dodatke čisto po naravnem postopku.

Športna prehrana pri tem podjetju je izdelana iz surovin, ki so Evropskega porekla, zato so seveda zelo kontrolirane. Ponašajo se z najsodobnejšo proizvodnjo, ki mora biti hkrati seveda tudi zelo čista. Od vsega začetka pa do končnega izdelka sodelujejo vrhunski strokovnjaki, ki na koncu produkt preverijo z navzkrižnimi testiranji. Lahko bi rekli, da pri Nanoxu postavljajo standarde v športno-prehrambeni industriji.

športna prehrana

V spletni trgovini so vam na voljo različni produkti, za športnike in tudi za vse tiste, ki želite shujšati. Torej lahko najdete različne napitke, beljakovine, aminokisline, topilce maščobe ter ostale prehranske dodatke za boljšo vzdržljivost, boljšo regeneracijo po vadbi ter ostalo. Športna prehrana je stvar, katera lahko zelo izboljša našo vzdržljivost ter nam olajšajo pot do želenega cilja.  Največjo vlogo pri tem igrajo beljakovine, katerih aktivni ljudje porabijo 1.6-1.8 gramov na dan. Tudi po vadbi je najbolj pomembno, da čimprej spijemo kvaliteten beljakovinski napitek, ki pomaga pri regeneraciji mišic. Beljakovine drugače dobimo tudi v jajcih, mleku in mlečnih izdelkih ter v mesu.

Vrhunska športna prehrana je postala nepogrešljiv sestavni del vsakega vrhunskega športnika, pa tudi rekreativca. Podjetje Nanox ne uporablja cenenih sestavin za svoje produkte, pogosto to podprejo tudi s kliničnimi testi. Torej, če ste rekreativec ali vrhunski športnik, raje dajte kakšen evro več, da dobite res kvalitetno športno prehrano in da boste imeli koristi od nje.