Če se ukvarjate z jogo vam izraza bolster in zabuton zagotovo nista neznana. Gre namreč za dva pripomočka, ki se pri jogi vedno znova izkažeta kot pomembna. Ker pa je joga aktivnost kjer se sprostimo, je seveda zelo pomembno, da sta tudi zabuton in bolster zares udobna. V kolikor ste se ravno začeli ukvarjati z jogo, bodo spodnje informacije prišle prav tudi vam, saj vas želim seznaniti s tem, kje si lahko tudi vi še danes kupite kvaliteten zabuton in bolster iz naravnih materialov, ki bosta poskrbela za vaše udobje med jogo. Tudi sama sem namreč ne dolgo nazaj iskala kvalitetne pripomočke za jogo, pri čemer sem si želela, da bi si lahko kupila zabuton in bolster, ki bi bila izdelana iz naravnih materialov. Ne le, da sem na koncu prišla do obeh artiklov iz naravnih materialov, ampak sem si dejansko privoščila artikle, ki jih je izdelalo slovensko podjetje, kar zame predstavlja še dodaten plus, saj si želim podpreti slovenske ustvarjalce oziroma podjetja.

bolster

Zabuton in bolster iz naravnih materialov sem prejela preko slovenskega podjetja Sem eko. Gre za podjetje, ki skrbi za izdelavo artiklov, namenjenih udobju doma, v avtu in v službi, iz naravnih materialov. Gre za izjemno udobne, kvalitetne, praktične in estetsko dovršene artikle, ki bodo všeč tako mladim, kot tudi starejšim. Nakup preko omenjenega podjetja je bil hiter in enostaven, z artikloma pa sem zares izjemno zadovoljna, tako da vsekakor tudi vam priporočam, da preverite spletno stran omenjenega podjetja in tudi vi preverite, kaj bi bilo lahko optimalnega za vas ter si privoščite naravno udobje.

Torej vrnimo se nazaj na artikla. Zabuton je sicer podloga za jogo, ki skupaj z blazino omogoča sproščeno jogo oziroma meditacijo brez bolečin v kolenih ali gležnjih. Zabuton je razdeljen na pasove. Po robu je všita zadrga, ki vam omogoča da lahko dodajate ali odvzemate luščine. Ker lahko podlogo zvijete, je tudi enostavna za prenašanje. In kaj je naravno polnilo zabutona? Kot polnilo podjetje uporablja pirine ali ajdove luščine z dodatkom sivke. Te luščine vam nudijo mikro masažo na predelu sedenja, so trpežne, prožne, ohranjajo svojo obliko, nudijo podporo telesu in se mu anatomsko prilagajajo. Poleg tega naravni materiali tudi nevtralizirajo negativna sevanja in onemogočajo razvoj pršic.

Takšno polnilo pa ima tudi bolster. Bolster je sicer ovalna blazina, ki nudi pomoč pri izvajanju asan, posebej takrat k položaje zadržujemo dalj časa. Zadrževanje teh položajev ima seveda terapevtski učinek in bolster nam omogoča udoben položaj brez naprezanja. Naravni materiali, ki jih vsebuje bolster seveda skrbijo za prijeten občutek in verjamem, da bolster ne boste uporabljali le za jogo, temveč tudi kar tako v prostem času.

V kolikor vas torej zanima nakup bolsterja ali zabutona vam toplo priporočam, da obiščete spletno stran omenjenega slovenskega podjetja in si tudi vi privoščite artikle iz naravnih materialov, ki bodo poskrbeli za kvaliteto vašega življenja in udobja, kot ga niste poznali do sedaj. Ne pozabite, da so takšni artikli tudi odlično darilo. Privoščite sebi ali svojim bližnjim kvalitetne in udobne artikle.