Scott električna kolesa so adrenalinska kolesa s katerimi lahko doživimo nepozabno udobje in avanture na katere se podamo brez potrebnih naporov in velike izčrpanosti. Scott blagovna znamka koles, električnih prevoznih sredstev in drugih zaščitnih dodatkov vam ponuja široko izbiro električnih koles, s katerimi boste preprosto uživali na poti.

scott-elektricna-kolesa

Električna kolesa imajo nameščen elektro motor katerega napaja akumulator oziroma baterija, ki jo lahko napolnite kjer koli. Za polnjenje je potreben samo polnilec in USB priključek ki je že vključen v nakup. Scott električna kolesa vam bodo olajšala vožnjo v klančino in raznovrstne težje površine saj vam elektro motor razbremeni silo , ki jo potrebujete za vožnjo v klančine ter vam prihrani moči za dolge vožnje in izlete. Baterija, ki jo e-kolo vsebuje ima na razpolago veliko kapaciteto, ki bo zdržala tudi do krepkih 220 km vožnje. Stopnje porabe pa si lahko nastavite sami preko LED zaslona, ki se nahaja na krmilu kolesa. Izbirate lahko med 5-timi stopnjami pomoči, ki posledično vplivajo na porabo baterije. Večjo stopnjo pomoči izberete, večjo porabo bo imela baterija saj rabi več električne energije za svoj pogon in je bolj obremenjena.

Električno kolo pa lahko polnite tudi med vožnjo saj se s ročnim poganjanjem baterije polne sama, s tem pa vam zagotovi zelo dolge razdalje brez, da bi se ob tem počutili izčrpano. Scott električna kolesa vam bodo ponovno podala občutek zadovoljstva, kolesarjenje pa boste znova vzljubili. Električna kolesa Scott so prava izbira za vsakega posameznika, še posebno pa za starejše posameznike, saj vemo da se starejše osebe pogosto soočajo z izgubo moči, saj jim telo tega ne omogoča več. S električnim kolesom Scott pa bodo te težave saj si lahko kolo nastavite po svojih fizičnih sposobnostih. Za vse strastne gorske kolesarje pa je na voljo tudi model gorskega kolesa Scott s katerim boste zlahka premagovali vsako hribovje in gozdne površine. Za vsako prevozno sredstvo pa seveda potrebujemo tudi zaščitno opremo. Poleg električnih koles vam Scott ponuja tudi široko izbiro zaščitne opreme in moderne čelade s katerimi boste zaživeli. Čelade si lahko po željah tudi prilagodite glede na barvo, vzorce in dizajn ter velikost, ki jo potrebujete za varno vožnjo.