Schuller je nemško podjetje ustanovljeno leta 1965, ki se ukvarja s prodajo in izdelovanjem modernih kuhinjskih prostorov. Več o kuhinjah  si lahko preberete na http://www.varia.si/kuhinje-schuller/.

 

Kuhinje Schuller so vrhunske kakovosti in so odlične rešitev za vse, ki bi si želeli imeti funkcionalno, estetsko popolno z inovativnimi dizajni ter popolnoma prilagodljivo kuhinjo vašim željam ter potrebam.Strokovnjaki vam lahko sanje tudi uresničijo saj z dolgoletnimi izkušnjami opravijo vgradnjo kuhinje v vaš prostor kvalitetno in ugodno. Pred izbiro kuhinje si je potrebno natančno in skrbno ogledati prostor v katerem se bo nahajala vaša kuhinja. Vse elemente je potrebno razporediti kakor bi si jih želeli imeti saj so po končani vgradnji popravki in premestitve zaradi nelagodja težje in lahko trajajo dolgo časa, pri tem pa se lahko pohištvo poškoduje in uniči. Strokovnjaki imajo tudi izkušnje s načrtovanjem in so vam voljni pomagati in svetovati.

Zakaj izbrati Kuhinje nemške znamke Schuller?

Kuhinje vam omogočajo širok izbor barv za okus vsakega posameznika, kar vam omogoča popolno svobodo pri izbiri. Izbira pa se tukaj ne konča saj si lahko po svojih željah in potrebah izberete tudi material iz katerega je narejena kuhinja, ter dizajn oziroma konstrukcijo le te. Kuhinje schuller so po statistiki ene najbolj prodajanih izdelkov na današnjem trgu zaradi svoje kvalitete ter odličnih storitev ,ki jih ponuja proizvajalec. Podjetje pa se poleg glavne storitve modernih kuhinj po meri ukvarja tudi s prodajo ostalega kuhinjskega pohištva ter dekoracijskimi dodatki, ki še bolj oživijo vašo kuhinjo ter dom. 3D izris je storitev, ki vam omogoča izris vaše sanjske kuhinjo kjer si lahko pogledate natančne detajle in malenkosti , ki bodo vašo kuhinjo razlikovale od običajnih kuhinj, ki jih lahko dobite v prodajalnah s pohištvom.  Poleg velike izbire pohištva pa vas bodo ogledala schuller presenetila s svojimi prelepimi dizajni in oblikami, s katerimi se boste v jutranjih dneh s nasmeškom na obrazu pogledali v kvalitetno zrcalno steklo.