Najem tiskalnika je pametna odločitev za vse, ki veliko tiskate, ker porabite verjeno ogromno črnila, tonerjev torej kartuš. To je res drago sploh če uporabljate originalne tonerje in kartuše. Zato je najboljša rešitev najem tiskalnika, ki  vam ga polnijo, kolikor porabite, kupite pa le papir. Kako to poteka si oglejte na povezavi http://fiteh.si in ne boste mogli verjeti, da je tako. Samo mesečni najem boste plačali, za popravilo tiskalnika in črnilo pa poskrbijo najemodajalci neugleden na vašo porabo. Tako bo vaš mesečni strošek tiskanja predvidljiv in vedno fiksen.

najem tiskalnika

Če še niste slišali za najem tiskalnika, je to priložnost, da si zmanjšate vaše stroške tiskanja, še posebej, če ste podjetje, je tega zelo veliko. Za zasebnike ponavadi ni toliko stroška, zato se morda splača tiskati na javnem mestu, kjer so avtomati za tiskane. Nakup tiskalnika se skorja ne splača več. Ni tako drag vendar so draga črnila in tonerji, da preplačate tiskalnik večkrat.

Mesečni najem tiskalnika to vsekakor rešuje. Najamete tak tiskalnik, kot ga potrebujete in tako storitev, kot veste približno da jo imate do sedaj. Najemni so različni in tudi cenovno rangirani. Ko boste na koncu meseca sešteli, koliko porabite za kartuše in tenorje ter primerjali z najemom tiskalnika, boste ugotovili, da se res splača.

Najem tiskalnika pomeni, da odpade strošek nakupa tiskalnika, strošek servisa in vzdrževanja ter strošek črnila oziroma tonerja. In to za kar vse vrste tiskalnikov in  velikih kopirnih strojev, ki jih lahko najamete. Zdaj boste lahko po mili volji tiskali barvno ali črno belo kot se vam zdi in ne bo več treba varčevati s tem, koliko boste natisnili.

Tudi vam ne bo treba paziti na to, da imate na zalogi kartuše. Samo pokličete mojstra preden zmanjka, ko vam javlja tiskalnik in mojster naslednji dan pride napolniti kartuše. Če se tiskalnik pokvari, vam takoj pripelje drugega pokvarjenega pa vzame s seboj.