Je še kdo tukaj velik ljubitelj ločenih peči? Zame lončena peč predstavlja domačnost, toplino in zavetje. Vsak prostor razsvetljuje s toplo, oranžno-rumeno svetlobo in oddajajo toplino širom prostora. Lončena peč se prilagodi vsakemu domu, tistemu modernemu ali pa tistemu zvestemu tradiciji. Dandanes namreč lahko najdemo tudi lončene peči modernih oblik, ki se prilagajajo sodobnih arhitekturnim smernicam. V podjetju Hrovat izdelujejo različne vrste lončenih peči, od unikatnih, masivnih pa vse do sistemskih in krušnih peči. Celotno njihovo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani pecarstvo-hrovat.si/kaj-delamo/loncene-in-krusne-peci-hrovat/loncene-peci/.

Lončena peč je odlična izbira za nizkoenergijske in pasivne hiše. Njihova cena močno variira glede na velikost, obliko, funkcijo, izbrane materiale ter lokacijo postavitve. Zagotovo gre za malenkost večjo investicijo v domu, ki pa je zagotovo ne boste obžalovali, saj gre za odlično ogrevalno napravo. Prednost postavitve lončene peči je tudi v tem, da se popolnoma prilagodijo potrebam, željam in stilu kupca. Vsak zainteresirani kupec tako lahko izbira kakšna bo njegova lončena peč, kje bo postavljena in kolikšnih dimenzij bo. Lončene peči se med seboj razlikujejo tudi po toplotni moči, energijskem izkoristku in času toplotne akumulacije, zato se je smiselno pred nakupom lončene peči pozanimati o vsem naštetem. V podjetju Hrovat imajo izurjene pečarje, ki vam bodo rade volje svetovali in odgovorili na vsa vprašanja, ki se tičejo lončenih peči. Ob namestitvi, pa bodo poskrbeli za strokovno in tehnično brezhibno postavitev, tako da vam bo vaša nova lončena peč kar najbolj služila svojemu namenu in z njo ne boste imeli dodatnih komplikacij.

Podjetje Hrovat ponuja ogromno ponudbo različnih lončenih peči, ki se lahko pohvalijo z modernim dizajnom in najvišjo kakovostjo. Lončena peč Hrovat bo v vaš dom prinesla novo harmonijo in vaš prostor napolnila s toplino. Zato nikar ne oklevajte in si pojdite pogledat široko ponudbo lončenih peči ter se odločite za svojo najljubšo. Zagotavljamo vam, da bodo zimski večeri od zdaj naprej imeli še večji čar v vaši družini.