Podjetje Moj Atelje vam izdela kakovosten logotip, ki potem postane zaščitni znak vašega podjetja. Po kvalitetnem logotipu si ljudje zelo dobro zapomnijo storitve oziroma podjetje, zato je izdelava logotipa zelo pomembna zadeva.  Logotip je glavni element celostne grafične podobe podjetja, kajti pojavlja se praktično povsod. Najdemo ga na poslovnih tiskovinah kot so dopisi, računi, vizitke in na poslovnih mapah, prisoten pa je tudi na stavbah, v oglaševanju, plakatih ter publicističnih vsebinah.

Tako je izdelava logotipa torej zelo pomemben del naše dejavnosti, saj se z njim predstavljamo kdo smo ter kaj predstavljamo. Podjetje, ki ima dober logotip je njihov prepoznavni znak, ki pritegne pogled in se nam ob prvem pogledu vtisne v spomin.

Izdelava logotipa mora biti taka, da je izdelan za široko uporabo v grafični podobi podjetja, linije morajo biti čiste, ne sme vsebovati drobnih dodatkov. Dober logotip mora biti lahko berljiv, enostaven in seveda pregleden. Unikatna izdelava logotipa vas loči od konkurence, s tem pa ustvarite dober vtis na odjemalca vaših storitev oziroma kupca.  Vašim željam mora oblikovalec prisluhniti, izdelava logotipa pa mora biti taka, da bo povečala vašo prepoznavnost, navdušila vaše stranke ter v končni fazi tudi vas same.

izdelava logotipa

Vas zanima kako poteka izdelava logotipa?

Oblikovalci so v podjetju Moj Atelje kreativni in so skladni z željami naročnika, se zelo trudijo da so končni izdelki zelo kvalitetni in se seveda držijo dogovorjenega roka. Ko jim najprej pošljete povpraševanje, vam na podlagi vaših podatkov in želja predstavijo več idejnih predlogov. Izpopolnijo vam vašega najljubšega in pri tem upoštevajo glavne karakteristike logotipa: kreativnost, enostavnost in prepričljivost. Izdelava logotipa seveda poteka v vseh potrebnih formatih, katere želite imeti za vašo uporabo. Čisto na koncu vam oblikujejo CGP vašega podjetja – oblikujejo vam logotip za uporabo na računih, vizitkah, dopisih, avto nalepke, žige ter tako naprej. Včasih manj informacij pove veliko več zato naj bo izdelava logotipa premišljena. Potrebno je biti pozoren na preglednost, kreativnost in enostavnost.