Bambus je ena od srečnih rastlin. Prinaša v naša življenja veliko sreče in zadovoljstva. Kako je to mogoče? Preprosto, ker ima bambus določene lastnosti in vibracije, ki se prenesejo na človeka. Če imaš bambus doma, potem je prostor obdan z vibracijam hitre rasti in sreče. Prinaša denar, zdravje in blagostanje. Poleg tega je zelo lep na pogled in se lahko oblikuje v različne oblike, ki so neobičajne.

bambus

Bambus je japonska roža, ki ne sme manjkati v nobenem prostoru, sploh Japonci vanjo verjamejo in jim harmonijo prinaša že tisočletja. Od tam se je k nam preselila. Zagotovo ste med tistimi, ki si želijo miru, sreče, blagostanja, dovolj denarja za udobno življenje, saj so to res normalne in človeške želje vsakega od nas.

Vaših moramo poskrbeti za to, da je okolje tako ,da nam tudi prinaša te želje v resnična življenja, In vibracije bambusa so ravno to, kar potrebujete kot vzgon za srečno življenje. Bambus je živ in pomaga s svojimi lastnostmi pridobiti vam in vaši družini ali zaposlenim take vibracije, kot jih ima sam.

Ste bili kdaj v prostoru, ki je svetel in poln raznih zelenih in cvetočih rož, še posebej kaktusov, bambusov sreče, cekinčkov in drugih zanimivih srečnih rož? Kaj ste takrat občutili? Verjame, da to kar občutimo vso v takem prostoru, poživljajoč občutek, svežino, veselje, kisik in srečo ter neko neobičajno voljo do življenja.

Bambus je le ena od srečnih rastlin, ki prinaša srečo in blagostanje in je lahko najzanimivejša tudi za darilo. Zelo je nezahtevna, potrebuje dosti vode in toplote, pa ob rastla in se razvijala kot nikoli. Srečni bambus raste tudi samo v vodi, ne potrebuje niti zmelje, lahko ga daste v kozarec, na mizo ali okensko polico, kamor koli, v dnevno, kopalnico, otroško sobo, pisarno, skladišče, povsod bo deloval in prinašal veselje ter srečo. Pribvoščite si ga.