V kolikor potrebujete kvaliteten, hiter in poceni tisk za promocijo vašega podjetja se lahko obrnete medijsko agencijo Megma Media. V podjetju Megma Media nudijo digitalni, kvaliteten in zelo poceni tisk. Omenjen digitalni poceni tisk je primeren za raznorazne potiske od letakov do nalepk, vizitk, avto nalepk, katalogov in vrsto drugih tiskovin.poceni tisk

Imate svoje podjetje in ga želite uspešno in zanesljivo oglaševati? V kolikor je vaš odgovor da, ste na pravem mestu. Digitalni tisk pri podjetju Megma Media je poleg tega, da je kvaliteten tudi poceni tisk. In ne samo to, izdelan je tudi v zelo hitrem času, saj vam ga lahko zagotovijo že v 24 urah. Pri tisku pa lahko izbirate tudi med poljubnimi dimenzijami, barvnim ali črno belim tiskom in celo med enostranskim ali dvostranskim digitalnim poceni tisk.

Naročilo za želen tisk lahko pošljete po elektronski pošti in vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili z ponudbo. Poceni tisk pa ne nudijo le na papirju, pač pa tudi na raznih drugih materialih kot so aluminij, plastika in les, imajo pa na voljo tudi poceni tisk majic.

V kolikor potrebujete večje količine tiska, vam nudijo tudi poseben popust. Vi jim le pošljete povpraševanje in vam odgovorijo z ustrezno ponudbo. V primeru hitrega tiska in dostave v 24 urah pa si pridržujejo tudi pravico za spremembe cen, saj hitri tisk potrebuje posebno pozornost in tudi doslednost.

Na voljo imajo tri vrste tiska in to so digitalni tisk, offset tisk in xxl tisk. Vsak tisk je poseben in služi posebnemu namenu.

DIGITALNI TISK – ima prednost hitrega tiska, saj vam ga lahko omogočijo v že omenjenih 24 urah. Pomembna pa je tudi konkurenčnost cen in vrhunska izdelava. Pri digitalnem tisku pa nudijo tudi dodelavo tiskovin s posebnimi efekti.

OFFSET TISK – je primeren za večje količine tiska. S pomočjo offset tiska lahko tiskajo na vse vrste papirja in tudi karton ter ostale materiale, kot so les, palstika in podobno.

XXL TISK – omogoča poceni tisk na različne velikosti formatov tiskovin. Omogočajo promocijski in reklamni material, kot tudi tisk nalepk za vaše vozilo. Z xxl tiskom pa lahko tiskajo tudi na truge materiale kot so forex, aluminij, jumbo plakati, pleksi in podobno.