TV zvočniki Bose so blagovna znamka, osredotočena na zvok in ustvarjanje vrhunskih, dobro zgrajenih izdelkov, ki so čvrsti in elegantnega videza. Bose TV zvočniki nimajo možnosti prilagajanja zvoka, vendar je njihova uravnotežena in nevtralna reprodukcija zvoka razmeroma enostavna za uporabo. Bose Smart Soundbar 900 z zvočniki z bas modulom in nastavitvijo 5.1.2 z vsestransko zmogljivostjo, zaradi česar je dober izbor za vse, od glasbe do filmov in TV-oddaj. Čeprav trenutno ni na voljo kot paketna ponudba, ga lahko kupite ločeno od podstavka in satelitov in jih združite za najboljšo možno izkušnjo poslušanja. Te komponente skupaj ustvarjajo impresivno zvočno kuliso – zvok, ki sega do sten vaše sobe, tako da se počutite potopljene v svoje najljubše filme iz vseh zornih kotov.

TV zvočniki
Sateliti zagotavljajo dobro ostrenje, zato se zdi, da zvočni učinki prihajajo iz jasnih in resničnih položajev v prostoru okoli vas. Kot večina vrhunskih zvočnikov na trgu ima tudi funkcijo korekcije prostora za optimizacijo reprodukcije zvoka glede na edinstveno akustiko vaše sobe. Nastali zvočni profil je zelo nevtralen in uravnotežen, zato so dialogi in glavni instrumenti jasni in prisotni v mešanici. Čeprav so na voljo nastavitve nizkih in visokih tonov, so njegove funkcije za izboljšanje zvoka brez popolnega grafičnega izenačevalnika nekoliko omejene, zlasti v primerjavi z drugimi vrhunskimi modeli. Kljub temu ponujajo TV zvočniki na splošno vsestransko zmogljivost.
Če iščete cenovno ugodnejšo alternativo Bose Smart Soundbar 900 z zvočniki in bas modulom, je Bose Smart Soundbar 700 z zvočniki in bas modulom dobra izbira. Ni na voljo kot paketna ponudba, vendar lahko še vedno kupite komponente ločeno in jih združite za impresiven zvok. Ima veliko podobnih funkcij kot Bosejev vrhunski model, vključno s funkcijo korekcije prostora ADAPTiQ za optimizacijo reprodukcije zvoka. S privzetim zvokom nimate težav s poslušanjem dialoga in glasbil v zvoku. TV zvočniki Bose so najboljša ponudba srednjega razreda, ki je Bose Smart Soundbar 600. Je manjša, kompaktnejša 3.0.2 alternativa drugimi TV zvočniki v proizvajalčevi ponudbi.