Toplotna črpalka za sanitarno vodo deluje lahko na vodo, zrak ali zemljo z dodatno električno energijo. Kakovostna toplotna črpalka za sanitarno vodo je najcenejše ogrevanje vode, kar jih je najti na trgu in če imate lastno eklektično elektrarno, je ogrevanje praktično brezplačno. Sama namestitev črpalke je enostavna, nekomplicirana in poceni. Namesti se lahko v vsak prostor, saj se lahko izkoristi tudi zrak prostora za ogrevanje. Največkrat pa izkoristijo vodo ali zemljo okoli stavbe, vsi trije pa so ekološki in trajnostni viri, ki ne ogrožajo zemlje in so vedno na razpolago, zato boste vodo lahko ogreli kadarkoli.

toplotna črpalka za sanitarno vodo
Sodobna toplotna črpalka za sanitarno vodo deluje brezhibno in neslišno ter je lepa na pogled, ali pa jo lahko tudi povsem skrijete in vgradite v arhitekturo vaše stavbe. Enkrat jo boste programirali za vse letne čase in situacije, potem bo avtomatsko delovala kar sama, zato boste na njo pozabili. Ne potrebuje nobenega posebnega vzdrževanja. To je tudi eden od plusov, saj vam toplotna črpalka za sanitarno vodo prihrani na stroških in denarju.
Na razpolago imate dve možnosti. Ena možnost je z bojlerjem in druga je brez njega. Vgrajene pa ima visoko učinkovit rotacijski kompresor, pa tudi termo ekspanzijski ventil in še energijsko varčen ventilator z EC motorjem.
Kakovostna toplotna črpalka za sanitarno vodo je energijsko učinkovita in tudi lepa na pogled, da boste nanjo kar ponosni tudi, če je v kleti. Gre za inovativen slovenski proizvod, ki ima snemljiv pokrov, zato je hitro dostopna za servisiranje. Pokrov je oblikovan tako, da je lep in hkrati s trikotno zasnovo zaduši vse zvoke, ki bi vas lahko motili in je zato izjemno tiha ter prijazna do bivanja. S tako črpalko boste varni pred mrazom kadarkoli in boste imeli tudi toplo vodo, zato se odločite za kakovostnega in preverjenega slovenskega proizvajalca. Izberite zase najboljše, da bo vaša družina vedno na toplem.