Umetno podaljševanje trepalnic hitro pripelje do željenega učinka. Pri tem pa lahko tudi uniči naše naravne trepalnice. Zato vse več žensk uporablja serum za rast trepalnic. Namesto začasnih rezultatov, ki obenem še škodijo trepalnicam, tako poskrbijo za dolgotrajno lepši izgled. Na spletnem naslovu http://medilip.si/prodajni_program/izdelki_za_oci/ lahko naročite serum za rast trepalnic DermaLuxeLash.

Lepota ni vse, pomembno pa je narediti dober prvi vtis na nove znance. Stalna urejenost je zelo težko dosegljiva. Zjutraj nam je dragocena vsaka minutka. Preden odhitimo na avtobus ali z avtom zapeljemo proti službi ali šoli, si običajno vzamemo čas za urejanje obraza. Vmes je običajno tudi nanašanje maskare na obrvi. Običajno bolj na koncu in zelo previdno, da ne uničimo vsega dela od prej. Serum za rast trepalnic poskrbi, da je vsaj ta del jutranje rutine nepotreben. Z redno uporabo bodo trepalnice dolge, košate in zdrave brez barvanja.

Serum za rast trepalnic

Serum za rast trepalnic zavzame malo prostora v torbici. Brez težav ga lahko nanesete med odmorom, oziroma ko bo to vam najbolj praktično. Namenjen je negovanju in podaljševanju vaših trepalnic. Te pa bodo dolge in goste že ko se zbudite. Ko bi lahko tako poenostavili še ostalo jutranjo nego. Kaj vse bi lahko opravile v vsem prihranjenem času?

Serum za rast trepalnic ne draži oči. Primeren je tudi za uporabnice leč. Uporaba je enostavna. Izdelek je mnogo cenejši od podaljševanja trepalnic, poleg tega pa je še neškodljiv. Umetni podaljški in lepila običajno naravne dlake uničijo. Serum za rast trepalnic pa jih okrepi in polepša. Ob redni uporabi so rezultati navdušujoči. Ko pridemo do željene dolžine, stanje samo še vzdržujemo z občasnimi nanosi.

Kratke in tanke trepalnice naj bodo preteklost. Serum za rast trepalnic je trenutno najboljše na trgu za vaše trepalnice. Ne uničujte jih z drugimi, dražjimi načini podaljševanja. Po odstranitvi bo od vaših pravih trepalnic ostalo bore malo. Ker serum dlačice tudi potemni, ni potrebno nanašanje maskare pred odhodom na zabavo. Ena skrb manj.