Le malo katera prevajalska agencija se lahko pohvali s tako velikim številom partnerjev ter prav tako s številom jezikov, v katere lahko prevedejo določeno besedilo. Naša prevajalska agencija Multilingual se namreč ponaša kar s 500 sodelujočimi prevajalci, ki lahko vaše besedilo prevedejo v več kot 30 različnih jezikov. Naši strokovni prevodi so narejeni na najvišji ravni ter hkrati tudi izjemno ugodni.

prevodi

Prevodi, narejeni z znanjem ter dušo

Le najboljši prevodi so rezultat trdega dela ter vrhunskega znanja. Poleg tega pa je pomembno tudi to, da prevajalec svoje delo opravlja s srcem in dušo. Točno to vam zagotavljamo v prevajalski agenciji Multilingual, saj za druge oblike dela nikakor ni prostora. Pohvalimo pa se lahko tudi s svojo neverjetno odzivnostjo ter hitrostjo opravljenega dela. Pri delu se popolnoma prilagodimo vašim potrebam. Tako se lahko naši naročniki že v izjemno kratkem času pohvalijo z brezhibnimi prevodi.

Prevodi s popustom

Vse več ljudi pri iskanju kakovostnih ponudnikov s področja prevajanja preverja tudi možne popuste. Naša agencija tudi pri konkurenčnosti ponudbe sledi vašim željam ter se vedno potrudimo, da vam ponudimo kar največ. Prepričajte se sami in ob prvem naročilu izkoristite tudi kar 10 % popust na kateri koli prevod.

Na voljo smo vam na:

040 817 820 ali info@multilingual.si