Bliža se pomlad in s tem sezona piknikov. K vsakemu pikniku poleg dobre družbe, spada tudi dobra hrana z žara. Zato v kolikor še nimate, je skrajni čas za investicijo v dobri žar. Dobri žari namreč naredijo polovico dela namesto vas. V podjetju Furlan vam ponujajo bogato ponudbo različnih žarov na plin, kjer boste zagotovo našli enega zase. Hkrati če ste v dvomih in ne veste, kateri žar na plin je za vas najprimernejši, brez skrbi, v podjetju Furlan vam bodo z veseljem odgovorili na vsa možna vprašanja in vam svetovali tako, da boste na koncu več kot zadovoljni s svojo končno odločitvijo in boste domov odpeljali tisti žar na plin, ki vam bo najbolj pisan na kožo.

Če ste v dvomih zakaj vzeti žar na plin, naj vam v nadaljevanju ponudim par njegovih prednosti. Prvič, žar na plin je odlična odločitev za začetnike kot tudi za tiste bolj izkušene, ki že več let gostite piknike na svoji zelenici. Drugič, žar na plin se zelo hitro segreje, posledično je primeren za pogostejšo uporabo. Za peko druge runde, tako gosti ne bodo potrebovali čakati dolgo. Tretjič, čiščenje še nikoli ni bilo bolj enostavno. V primerjavi z žari na oglje, se namreč žar na plin izredno enostavno sčisti. Četrtič, so zelo praktični, saj zavzamejo izredno malo prostora in so izredno enostavni za transport.

V podjetju Furlan vam ponujajo različne vrste in velikosti plinskih žarov, zato se pred nakupom obvezno vprašajte kakšen žar na plin potrebujete, kakšne so vaše želje in potrebe. Samo tako boste lahko izbrali za vas najboljši žar na plin.

Postanite žar mojster še to pomlad, oglejte si ponudbo v podjetju Furlan, izberite sebi najboljši žar na plin in presenetite svoje najbližje z odličnim piknikom, o katerem bodo še celo leto govorili o odlični hrani, ki je bila pripravljena izpod vaših rok in seveda s pomočjo vašega novega pomočnika, žara na plin.