Imate odlično poslovno idejo, katero bi radi uresničili? Ste naveličani tega, da delate za druge, med tem ko vas le tej neprestano najedajo? Imate dovolj izkoriščanja? Potem je čas za odprtje d.o.o.
Odprtje d.o.o. pri Firmici je najboljša opcija za vas.

odprtje d.o.o.

Ste se kdaj zanimali za odprtje čisto svojega lastnega podjetja? Seveda ste, konec koncev, kdo pa ni sanjaril o tem, da bi bil sam svoj šef in delal kar mu srce poželi. Vendar pa odprtje d.o.o. ni kar tako oziroma ni mačji kašelj. Za to je potrebno veliko organizacije, truda in vloženega dela ter pozornosti. Da pa bi vam razbremenili del tega bremena, vam lahko pri tem pomaga podjetje Firmica. Le ti vam odprejo podjetje na vaše ime in uredijo vso potrebno papirologijo za le to. Ustanovite lahko podjetje, kjer ste lastnik samo vi, ali pa je le teh več. Prav tako si lahko določite direktorja podjetja, ki je lahko isti, kot lastnik in si odredite delež podjetja, ki ga posedujete.

Seveda pa odprtje d.o.o. ni kar tako, seveda to ne more biti zastonj. Za odprtje podjetja boste potrebovali začetni kapital, ki pa znaša najmanj sedem tisoč petsto evrov (7.500 €).

Odprtje d.o.o. pa ni edina usluga oziroma edina storitev, ki jo pri podjetju Firmica nudijo. Poleg tega vam namreč nudijo tudi usluge računovodstva, pravno svetovanje, virtualno pisarno in tako naprej.

V primeru, da ste se odločili, da boste odprli d.o.o. pri podjetju Firmica, lahko le to pokličete na eno izmed njihovih štirih mobilnih telefonskih številk ali pa jim pišete na njihove elektronski poštni naslov.

Če pa se za koriščenje njihovih uslug še niste odločili, oziroma vas za to mi nismo prepričali, pa vam predlagamo oziroma vam svetujemo, da obiščete njihovo spl. str., link do le te pa se nahaja v vrhu članka.