Nalepke so popularne prav posod in avto nalepke so tudi izjemno cenjene iz več razlogov. Najprej je avto poseben, lep in drugič lahko nudi izvrstno reklamo. Na nalepko lahko natisnete karkoli, lepe fotografije, risbe, reklame, sporočila logotip in še marsikaj, kar želite, da drugi vodijo, med tem, ko se avto vozi ali stoji na parkirišču in v križišču. Vendar morajo biti nalepke narejene kvalitetno ter dobro nalepljene, da se ne zdrgnejo, ne odlepijo ali sperejo, če avto peljete v avtopralnico. Ne sme biti pod njimi mehurčkov, zato jih naj nalepi profesionalec.
Avto nalepke najprej nekdo oblikuje in je najbolje, da jih naredijo v istem podjetju, kjer vam jih bodo natisnil in nalepili. Tam imajo namreč profesionalnega oblikovalca, ki ve, kako nalepko dobro narediti, da bo privlačna in efektivna. Še posebej je to pomembno, če imate na njem reklamo, ki vam prodajo lahko poveča tudi za 20 %, kar je dosti.

nalepke
Ko naročite nalepke za avto, vas bodo vprašali, kakšne so vaše želje. Če je treba natisniti tudi vaš logotip, jim ga boste poslali, da lahko nalepko oblikujejo v celoti. Lahko vam naredijo tudi simulacijo, kako bi vaš avto ali kombi zgledal, ko ga bodo oblepil in tako boste dobili jasno predstavo, kaj bo nastalo iz vašega vozila. Nato natisnejo nalepke, ko potrdite, da ste zadovoljni. Natisnejo jih na kakovosten vodoodporen material ter tak, ki je odporen na UV žarke druge vremenske vplive.
Nazadnje vse nalepke nalepijo na vaše vozilo. Če je vozilo oblepljeno v celoti, je treba previdno lepiti po kosih oziroma delih. Paziti je treba tam, kjer so okna, stekla, kljuke, ključnice in podobno, da je nalepljeno lepo in brez napak, saj se lahko ravno tam nalepka začne cufati. Z nalepko boste tudi ohranili barvo vašega vozila. Če jo je kdaj treba zamenjati, če se jo naveličate ali spremenite podatke, lahko to profesionalci naredijo z lahkoto.