Danes lahko najdemo kar nekaj ter žrebanj, kjer nam ponujajo denarne nagrade. Ena od teh je tudi Eurojackpot, ki nam ponuja kar velik znesek. Več na portalu Nadlani.si kjer nadete vse informacije. Žrebanje poteka vsak teden in to kar dva krat v torek in petek. Mislim, da je že vsem to znano, mislim, da je tudi že vsak kupil vsaj enkrat listek. Nekateri so dobili vsaj nek evro, drugi pa nič. Moramo pa vedeti, da to žrebanje poteka kar v 18 evropskih državah. Zato pa je mala možnost, da dobimo glavni dobitek, ki je lahko tudi 120 milijonov evrov.

Zato se tudi imenuje Eurojackpot, saj sodelujejo evropske države. Seveda Slovenija je med njimi. Najmanjši znesek, ki ga lahko kdo dobi je 10 milijonov. Seveda, če glavnega dobitka ni, se ta znesek vedno povečuje in, kot sem omenila lahko pride kar do 120 milijonov evrov. Tukaj se govori o velikih vsotah, zato pa tudi marsikoga pritegne, da kupi kakšen listek. Številke na listku se gibljejo od 1 pa vse do številke 50. vi morate izbrati 5 številk, ki mislite, da so prave. Nato pa še dve številki, ki se imenujeta dodatni evro številki od 1 do 12. lahko pa kupite tudi listek, ki številke izbere sam računalnik.

eurojackpot

Kdo pa danes ne bi imel toliko denarja? Res, da denar pokvari človeka, prav pa nam tudi zelo pride. Eurojacpot nam lahko uresniči skrite želje. Če listka ne bomo kupili, ne bomo imeli možnosti, da zadenemo. Ne rabite redno kupovati, mogoče enkrat na mesec. Tukaj so še manjši zneski, ki pa so včasih tudi kar lepi. Niso milijoni, ampak vsaj povrnjeno dobite nekaj evrov. Sama sem že poskusila, ampak še nisem imela nikoli sreče, niti tisti mali znesek nisem dobila. Mogoče pa ste vi tisti, ki vam Eurojackpot lahko uresniči želje in greste kam na potovanje.